NC 2 i Bjugn

Denne helga var det allerede duket for et nytt NC-stevne. Turen gikk til Bjugn og det ble en del timer i bil! Slev om det er litt klundrete å komme seg hit, så er det et alltid hyggelig å være her :)

På 500m kom jeg godt ut fra start og åpnet på 11.61. Etter de første 100 meterne sloknet jeg litt, men jeg fikk opp giret igjen i siste indre. Sluttiden lød på 43.22, noe holt til en 2.plass. Jeg ble litt småsyk etter forige helg, så med tanke på det og at jeg kun var 26 hundredeler bak vinneren av distansen, må jeg si meg fornøyd.

På 1500 hadde jeg en bra åpning på 28.4. Mellompartiet ble litt svakt, noe det ofte blir. Det er denne delen av 1500 meteren som er krevende å få til. Til gjengjeld hadde jeg en bra avslutning og gikk i mål på 2.14.23. Jeg har en del å gå på på denne distansen, men det er en bra start :)

I morgen er det 500m og 100m som står for tur, så det er bare å finne sprintformen i løpet av kvelden :)

Vist 50 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Gratulerer med flott innsats i Bjugn! Heier på deg:)

hei anne og grat. med to fine dager i Bjugn,totalt kan du vel være fornøgd med denne helga også ? ! håper den sykdommen du nevnte er borte, eller blir det fort…! slik at du kan stå på videre ! Når dette skrives er du vel snart hjemme igjen , håper jeg…..god kveld og ny uke ! t.T

HEIA ANNE! det er SÅ hyggelig at du lykkes med jobben du gjør! Tante B

Tusen takk alle sammen! Jeg er veldig fornøyd med helgen! Forkjørlelsen er snart ute av systemet, så nå er det bare å lade opp til NM. Koselig at dere følger med :)

Annonse

Nye bilder