Sprint-NM!

Endelig var det duket for sprint-NM 2012 i Asker! Jeg dro ned på fredag for å prøve isen og finne meg til rette på Risenga. Det virket som både beina og isen var bra, og jeg satt igjen med en bra følelse etter økta :)

Lørdag skulle vise seg å bli en spennende dag. Før 500m var jeg selvfølgelig veldig spent og utrolig klar for å gå fort! Isen var dårligere i dag enn i går, på grunn av at det snødde en del, men den var likevel bedre enn forventet. Jeg åpnet bra på 11.5, og gikk videre et bra løp. Jeg kom inn på tiden 43.04. Sofie Karoline Haugen kom inn på nøyaktig samme tid, og vi delte dermed 1.plass på distansen :) Det er lenge siden jeg har vært så jevn med Sofie, så jeg er utrolig fornøyd!
På 1000m var isen dårligere enn på 500m, så det ble en litt tung distanse. Jeg hadde en bra åpning og førsterunde, men sisterunden ble litt svak. Tiden ble likevel bra, 1.28.66, og det holdt til en 3.plass. Sofie, kom inn på tiden 1.28.58, og gikk dermed forbi med i sammendraget med 4 små hundredeler. Ellen Bjertnes, som er en sterk 1000m løper, vant distansen på tiden 1.26.81. Hun leder dermed sammenlagt etter første dag.

I morgen, søndag, skal alt avgjøres. Det er små marginer og lite som skiller de øverste plassene, så det blir en spennende dag! Jeg er klar for å gi alt jeg har og klemme til! :D

Blomstersermoni 500m

Vist 31 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

garatulerer med fint nm, nå veit vi jo at det blei en 2.plass sammenlagt! fint bilde fra 500 m første dag, god utsikt fra toppen på pallen ?
t.T.

Annonse

Nye bilder