Viser arkivet for oktober, 2013

NM-enkeltdistanser

Anne snuste på pallen

Norgescup 2

Denne helgen var det allerede klart for sesongens andre norgescup. Den ble arrangert i Vikingskipet lørdag 12. og søndag 13. oktober. Det var selveste Eidsvold Turn som var arrangører, så selvfølgelig ble det et godt gjennomført stevne :)

Lørdag gikk jeg 500m og 1500m på henholdsvis 42,32 og 2.10,65. Begge løpene var litt under pari og jeg merker at det er en del som mangler før godformen sitter. Beina er fortsatt ganske stinne av trening, så det ble ikke så mye snert og kraft i skyvene. Samtidig vet jeg at dette noe som kommer med løpstrening og etter hvert som treningsmengden blir mindre og formen spisses.
Søndag ble mye av det samme som lørdag. På 500m gikk jeg inn til tiden 42,26. Åpningen var litt dårligere enn på lørdag, men runden var litt bedre, noe som er positivt med tanke på farten i kroppen. 1000m ble helgens opptur, med sluttiden 1.23,25. Åpningen var av de bedre jeg har hatt noen gang, 19,7, og jeg holdt godt inn. Likevel var både første- og andrerunden dårligere enn jeg det jeg vet jeg er god for, noe som viser at toppfarten ikke sitter helt enda.

Resultater

I morgen (tirsdag) drar jeg på samling på Hamar med elite- og rekruttgruppa til forbundet. Der skal vi forberede oss til NM-enkeltdistanser som arrangeres i Vikingskipet 18.-20. oktober. Målet er at jeg finner formen til dette mesterskapet :)

Sesongen er i gang

Sesongen 2013-2014 er offisielt i gang og første norgescup er gjennomført. NC1 gikk av stabelen i Sørmarka Arena, Stavanger i helga og selv om forholdene ikke var de beste, ble det en fin start på en ny sesong. For meg ble det en helt OK helg. Det er forstatt en del tekniske detaljer som må på plass, men det var likevel mye som stemte på helgens løp :) Den gode følelsen med isen begynner å komme på plass, så nå er jeg klar for nok en ny sesong. Om snaue to uker er det klart for NM-enkeltdistanser i Vikingskipet, noe som er et viktig løp for meg nå som jeg har blitt senior. Med en ny norgescup til helgen har jeg tro på at jeg kan finne formen og være klar til innsats i NM 18.-20. oktober!